sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
THE TOP OF DRESSAGE. UNIEKE DRESSUUR AVOND MET PATRIK KITTEL
15 December, 2018 - 14:31
KLIK HIER EN..
lees meer >>
Topscore voor Grace in de Lichte Tour
8 November, 2018 - 19:29
Tijdens de subtop wedstrijd in Bunschoten heb ik Grace nog een keer gestart. De laatste paar wedstri..
lees meer >>
Geweldig weekend tijdens It's All Dressage
28 Oktober, 2018 - 16:14
Afgelopen week zijn we 4 dagen naar De Kroo geweest met Grace en Equitop Favorit. Een super georgani..
lees meer >>
   
nieuws
Paarden te koop
MEGA weekend voor Cocksdorp Texel!!!
15 December, 2013 - 19:07
Wat een weekend voor onze 6- arige Lingh. Zaterdag was de finale van de Esperado Cup. Alle winnaars van iedere provincie gingen de strijd met elkaar aan. In het Z2 reden we een kur op muziek. Voor ons de eerste keer. We reden de oude juniorenkur van Reine wat super in het ritme paste. Hij liep een hele fijne proef en gaf helemaal niets om de muziek. Na een spannende prijsuitreiking waren we de winnaar met 71,5%!!
Kampioen in de Esperado Cup betekent heel veel mooie prijzen zoals een deken, dekje, sjerp en geld!Vandaag, zondag, was gelijk weer de 2de selectie voor de winter kampioenschappen. Ondanks dat hij ietsje moe was, toonde hij vandaag zijn fantastische karakter. Hij bleef super zijn best doen en bleef constant veel power geven. Met 236 punten reden we een persoonlijk record, wonnen we de rubriek en zijn we al geplaatst voor de kampioenschappen. Daarbij heeft hij tot nu toe alle proeven, waarin we aan de start kwamen, gewonnen!!


Papa en fokker de heer van der Linde.
Ook zijn schoonzoon en Patrick als supporters!
Grote steun en toeverlaat.Voorlopig hebben we even geen wedstrijden meer in de planning. Hij krijgt een kleine vakantie, waarna we weer lekker gaan verder trainen richting de kampioenschappen.
Vanochtend mocht hij eerst even lekker paard zijn.