sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
THE TOP OF DRESSAGE. UNIEKE DRESSUUR AVOND MET PATRIK KITTEL
15 December, 2018 - 14:31
KLIK HIER EN..
lees meer >>
Topscore voor Grace in de Lichte Tour
8 November, 2018 - 19:29
Tijdens de subtop wedstrijd in Bunschoten heb ik Grace nog een keer gestart. De laatste paar wedstri..
lees meer >>
Geweldig weekend tijdens It's All Dressage
28 Oktober, 2018 - 16:14
Afgelopen week zijn we 4 dagen naar De Kroo geweest met Grace en Equitop Favorit. Een super georgani..
lees meer >>
   
nieuws
Paarden te koop
Equitop Pronutrin
22 Augustus, 2018 - 15:24
Veel paarden ontwikkelen snel maagklachten. Om dit te voorkomen voer ik mijn paarden tijdens drukke of stressvolle periodes standaard Equitop Pronutrin. De paarden blijven fitter, beter eten en meer ontspannen.

Wat is Equitop Pronutrin?
Equitop Pronutrin is een voedingssupplement dat, in combinatie met de juiste voeding en verzorging van een paard, helpt de functie van het maagslijmvlies te ondersteunen.
Normaliter wordt het slijmvlies in de maag beschermd door mechanismen die een nauwkeurig evenwicht in stand houden om de bijtende effecten van het maagzuur tegen te gaan. Dit delicate evenwicht kan verstoord worden door fysieke of psychologische stress of door onjuiste voeding. Als gevolg daarvan kan het maagslijmvlies beschadigd raken, wat in vergevorderde gevallen kan leiden tot het ontstaan van maagzweren.

Hoe werkt Equitop Pronutrin?
De unieke combinatie van pectinevezels, lecithine en glycerol die Equitop Pronutrin bevat, wordt tezamen het gepatenteerde werkzame bestanddeel Apolectol genoemd.

Wanneer heeft mijn paard Equitop Pronutrin nodig?
Maagzweren bij het paard is een veelvoorkomend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 60% van alle concourspaarden in meer of mindere mate aan een maagzweer lijdt. Deze pijnlijke kwaal heeft een grote invloed op de algemene conditie en de prestaties. Behandeling is daarom van groot belang.

Equitop Pronutrin wordt aanbevolen voor alle paarden die het risico lopen maagzweren te ontwikkelen en als aanvullend alternatief voor de behandeling van maagzweren die door een dierenarts in gang gezet is.

Equitop Pronutrin is ook nuttig tijdens perioden van verhoogde stress, zoals bij training, transport, chirurgie en spenen. Wel moet met nadruk gezegd worden dat Equitop Pronutrin niet gebruikt kan worden om een correct, evenwichtig voedingsplan of medische behandeling van maagzweren zoals voorgeschreven door een dierenarts te vervangen.

Hoe voer ik mijn paard Equitop Pronutrin?
Voer het paard een keer per dag Equitop Pronutrin, twee tot vier weken lang, of zoals de dierenarts aangeeft.
Equitop Pronutrin kan apart of gemengd met het voer gevoerd worden. Het paard moet gemakkelijk water kunnen drinken, want de vezels nemen een behoorlijke hoeveelheid vloeistof op.

Gebruik van Equitop Pronutrin heeft geen beperkingen vanwege doping tot gevolg.