sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
THE TOP OF DRESSAGE. UNIEKE DRESSUUR AVOND MET PATRIK KITTEL
15 December, 2018 - 14:31
KLIK HIER EN..
lees meer >>
Topscore voor Grace in de Lichte Tour
8 November, 2018 - 19:29
Tijdens de subtop wedstrijd in Bunschoten heb ik Grace nog een keer gestart. De laatste paar wedstri..
lees meer >>
Geweldig weekend tijdens It's All Dressage
28 Oktober, 2018 - 16:14
Afgelopen week zijn we 4 dagen naar De Kroo geweest met Grace en Equitop Favorit. Een super georgani..
lees meer >>
   
nieuws
Paarden te koop
Geweldig weekend tijdens It's All Dressage
28 Oktober, 2018 - 16:14
Afgelopen week zijn we 4 dagen naar De Kroo geweest met Grace en Equitop Favorit. Een super georganisseerd concours met prachtige prijzen!

Equitop Favorit was in de winningmood. De prix st georges won hij met een mooie score van 69%, in de intermediaire 1 deed hij er nog een schepje bovenop en won hij ruimschoots met bijna 71%!!
Op zondag was het zijn debuut in de inter1 kur. De oude muziek van Reine paste hem niet helemaal waardoor ik in het rijden iets te veel moest bij sturen voor een mooie proef. Toch reden we bijna 72% en een prachtige 2e plaats!

Grace liep de 1st dag naar een 4e plaats. We hadden een super fijne proef alleen beide series gingen behoorlijk fout wat de score erg drukte. De inter1 was haar debuut. Deze proef is behoorlijk pittig maar op haar jonge leeftijd kwam ze er super doorheen. We reden 68% en een mooie 2e plaats achter Equitop Favorit.
Tijdens de grote finale mocht ik maar 1 paard starten waardoor ik Grace in de kleine finale startte. Ze liep super fijn en won deze!!!