sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
THE TOP OF DRESSAGE. UNIEKE DRESSUUR AVOND MET PATRIK KITTEL
15 December, 2018 - 14:31
KLIK HIER EN..
lees meer >>
Topscore voor Grace in de Lichte Tour
8 November, 2018 - 19:29
Tijdens de subtop wedstrijd in Bunschoten heb ik Grace nog een keer gestart. De laatste paar wedstri..
lees meer >>
Geweldig weekend tijdens It's All Dressage
28 Oktober, 2018 - 16:14
Afgelopen week zijn we 4 dagen naar De Kroo geweest met Grace en Equitop Favorit. Een super georgani..
lees meer >>
   
nieuws
Paarden te koop
Equifirst Linamix = top ondersteuning voor je paard!
5 Oktober, 2018 - 11:02
Mijn paarden doen het zeer goed op de voeding van Equifirst. Het is een zeer uitgebreid assortiment met voor ieder paard de juiste voeding. Als extra ondersteuning voer ik de Equifirst Linamix. Een product waar ik ontzettend goede resultaten van zie...
lees meer >>


Clinic Horse-event en opnames SBS6
5 Oktober, 2018 - 10:57
Tijdens het prachtig vernieuwde Horse-Event heb ik samen met Grace een leuke en interactieve clinic verzorgd. Het onderwerp was verzameling en het ging dan vooral over de weg ernaar toe. Daarnaast werden er opnames gemaakt voor SBS6 en een inte..
lees meer >>


Drukke maar mooie dag!
5 Oktober, 2018 - 10:48
Tijdens de laatste subtop wedstrijd bij ons thuis was het weer een vol programma. Van half 10 tot half 8 was de dag goed gevuld met mooie rubrieken en ook de weergoden waren ons goed gezind. We begonnen met de rubrieken voor jonge paarden. Mijn ..
lees meer >>


Equitop Pronutrin
22 Augustus, 2018 - 15:24
Veel paarden ontwikkelen snel maagklachten. Om dit te voorkomen voer ik mijn paarden tijdens drukke of stressvolle periodes standaard Equitop Pronutrin. De paarden blijven fitter, beter eten en meer ontspannen. Wat is Equitop Pronutrin? Equito..
lees meer >>


Patrick is Grand-Prix!
22 Augustus, 2018 - 15:17
Wat een prestatie! Tijdens hun 1st start in de GP rijdt Patrick met zijn topper La Valencio Brentano meteen een winstpunt in de GP! Super trots! Dit betekend ook dat dit Patrick zijn laatste wedstrijd was en dat we voor Brentano opzoek gaan naar..
lees meer >>


vorige - volgende