sponsors  

LA VALENCIO >>HippoStar >>Casco >>KM-Worldriding >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
19 Mei, 2018 - 10:33
lees meer >>
19 Mei, 2018 - 10:32
lees meer >>
Hippostar heet nu Equifirst!
19 Mei, 2018 - 10:30
Hippostar gaat verder onder een nieuwe naam, Equifirst. Ze voeren een zeer uitgebreid assortiment. V..
lees meer >>
   
sponsors
Equitop

Boehringer Ingelheim, vooraanstaand leverancier wereldwijd van innovatieve gezondheidsproducten voor paarden, heeft een sponsorcontract getekend met dressuuramazone Lotje Schoots. Door de samenwerking met Lotje Schoots wil Boehringer Ingelheim de toegevoegde waarde van haar range van voedingssupplementen voor paarden, onder de naam Equitop®, ook in de dressuursport verder benadrukken.
Lotje Schoots wordt in haar leeftijdscategorie gezien als een van de grootste dressuurtalenten van Nederland. Diverse Nationale en Internationale Kampioenschappen wist zij reeds op haar naam te zetten.
Lotje is zeer tevreden over de producten uit de Equitop lijn van Boehringer Ingelheim. “Ik gebruik al enige jaren met grote tevredenheid Equitop Myoplast® en sinds kort de Equitop® Gonex en Equitop® Forte. Mijn paarden lopen goed, zien er goed uit en voelen zich goed. Ik vind het erg belangrijk dat zij goede aanvullende supplementen krijgen waardoor zij topprestaties kunnen leveren en zich goed voelen. Het feit dat alles dopingvrij is en op een zeer uitvoerige manier is getest, spreekt mij erg aan”, aldus Lotje Schoots.
“Doordat Lotje Schoots zowel nationaal als internationaal actief is in de dressuursport, is er een goede basis voor samenwerking en promotie. Ook zal Lotje ons input geven betreffende de verdere ontwikkeling van de Equitop® lijn”, aldus Boehringer Ingelheim. “Verder hopen wij natuurlijk dat onze producten en sponsoring Lotje mogen helpen in het behalen van nog meer topprestaties".
De Equitop® range bestaat uit Equitop® Forte, Equitop® Gonex, Equitop Myoplast® en Equitop Pronutrin®. Alle Equitop producten zijn 100% natuurlijk en vallen niet onder de dopingsreglementen. De complete Equitop® range is verkrijgbaar bij de dierenarts.

Klik hier voor de website van Equitop
Hippostar

HippoStar is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding haar paardenvoeders op de markt brengt. Met een breed en diep assortiment is er voor ieder paard en iedere pony het geschikte voer. Paarden in de sport, paarden in maneges, paarden in de fokkerij, paarden voor recreatie; met HippoStar producten is altijd het juiste rantsoen samen te stellen.

HippoStar paardenvoeders zijn er in vele soorten en varianten zoals geperste krachtvoeders, graanmengelingen, maar ook specialiteiten zoals muesli’s en dergelijke.
Ik ben dan ook heel erg blij met deze ondersteuning zodat mijn paarden altijd op het goede voer staan!

Klik hier voor de website van hippoStarCasco

Ongeveer twee decennia staat de naam CASCO voor innovatie, hoogwaardige kwaliteit en een toonaangevende aantal bedrijven in Europa. Met op dit moment meer dan 150 medewerkers, heeft de helm en goggle fabrikant CASCO-art techniek en productie-installaties in eigen hand. De Casco helmen GmbH werd opgericht in 1989, met de verhuizing naar het nieuwe gebouw in augustus 1995, verhuisde het hoofdkantoor van CASCO Baden-Württemberg naar Saksen. In januari 2006 werd een tweede fabriek in Satu Mare, Roemenië in werking gesteld. Veiligheid, functionaliteit, comfort en design worden gecombineerd in huize CASCO met perfectie. Om dit ook uit te drasgen werkt CASCO samen met vele toppers zoals 5-maal Olympisch kampioen Ole Einar Bjoerndalen, schansspringen wereldkampioen en Olympisch kampioen Lars Bystoel, professioneel springruiter Jos Lansink, dressuurruiters Patrick vd Meer, Valentina Truppa, Mathias Alexander Rath, Lotje Schoots en tweevoudig Olympische wielerkampioen Jens Fiedler.

Klik hier voor de website van Casco
KM Worldriding

De KM Worldriding fabriek is aangesloten bij de Society of Master Saddlers. Deze vereniging voor zadelmakers is ruim 50 jaar gelden opgericht in Engeland. Op deze manier konden zadelmakers toentertijd kennis met elkaar delen. Door de kennis met elkaar te delen, konden ze hun vakmanschap steeds beter uitvoeren en dus betere zadels maken.

Klik hier voor de website van KM Worldriding
Tegenwoordig heeft de vereniging als doel de kwaliteit van de zadels die door leden ontwikkeld worden, te waarborgen. Daarnaast leidt de vereniging nieuwe zadelmakers op in Engeland. Het feit dat de fabriek van KM Worldriding bij de Society of Master Saddlers is aangesloten, geeft aan dan kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat zij continue streven naar het ontwikkelen van betere zadels.
Superstore de Ruitershop

Zeer complete ruitersport zaak in Harmelen met het grootste en goedkoopste assortiment rijkleding, zadels en overige ruitersportartikelen.

Ons gehele assortiment voor paard, ruiter en verzorging kunt u bij ons on-line bestellen. Met zoals u gewend bent, altijd met spectaculaire acties en kortingen! En voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd, lage verzendkosten van € 4.95 en gratis verzendkosten boven de €75,-

Klik hier voor de website van De Ruitershop
Hotel Prins-Hendrik

Hotel Prins Hendrik Amsterdam is een charmant 3-sterren hotel met 42 kamers. Het hotel heeft een gezellige bar en een ruim restaurant. Het uitgebreide ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam tegenover het historische Centraal Station.

Het Hotel Prins Hendrik wordt aanbevolen door diverse Nederlandse reisorganisaties. Het hotel is het hele jaar door 24 uur per dag geopend. De parkeergarage ligt op 200 meter van het hotel.


Klik hier voor de website van hotel Prins HendrikKlik hier voor de website van hotel Koopermoolen en hotel de Mallemoolen