sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
TE KOOP
14 Mei, 2019 - 19:25
4 jarige ruin, Governor x Reine B (Rubinstein), 1.75m, volledig gezond, net zadelmak.[foto">1[/foto">4..
lees meer >>
Patrick in opleiding voor Grand-Prix jury!
14 Mei, 2019 - 19:19
Na een strenge selectie procedure is Patrick toegelaten tot de opleiding als Grand-Prix jury. Een mo..
lees meer >>
Grace in bloedvorm richting NK!!
14 Mei, 2019 - 19:11
Grace heeft de laatste tijd de goede weg ingeslagen! In Houten werd al ruim 70% behaald en afgelopen..
lees meer >>
   
sponsors
Equitop

Boehringer Ingelheim, vooraanstaand leverancier wereldwijd van innovatieve gezondheidsproducten voor paarden, heeft een sponsorcontract getekend met dressuuramazone Lotje Schoots. Door de samenwerking met Lotje Schoots wil Boehringer Ingelheim de toegevoegde waarde van haar range van voedingssupplementen voor paarden, onder de naam Equitop®, ook in de dressuursport verder benadrukken.
Lotje Schoots wordt in haar leeftijdscategorie gezien als een van de grootste dressuurtalenten van Nederland. Diverse Nationale en Internationale Kampioenschappen wist zij reeds op haar naam te zetten.
Lotje is zeer tevreden over de producten uit de Equitop lijn van Boehringer Ingelheim. “Ik gebruik al enige jaren met grote tevredenheid Equitop Myoplast® en sinds kort de Equitop® Gonex en Equitop® Forte. Mijn paarden lopen goed, zien er goed uit en voelen zich goed. Ik vind het erg belangrijk dat zij goede aanvullende supplementen krijgen waardoor zij topprestaties kunnen leveren en zich goed voelen. Het feit dat alles dopingvrij is en op een zeer uitvoerige manier is getest, spreekt mij erg aan”, aldus Lotje Schoots.
“Doordat Lotje Schoots zowel nationaal als internationaal actief is in de dressuursport, is er een goede basis voor samenwerking en promotie. Ook zal Lotje ons input geven betreffende de verdere ontwikkeling van de Equitop® lijn”, aldus Boehringer Ingelheim. “Verder hopen wij natuurlijk dat onze producten en sponsoring Lotje mogen helpen in het behalen van nog meer topprestaties".
De Equitop® range bestaat uit Equitop® Forte, Equitop® Gonex, Equitop Myoplast® en Equitop Pronutrin®. Alle Equitop producten zijn 100% natuurlijk en vallen niet onder de dopingsreglementen. De complete Equitop® range is verkrijgbaar bij de dierenarts.

Klik hier voor de website van Equitop
Equifirst


Equifirst paardenvoeders halen op een evenwichtige wijze het beste uit uw paard. EquiFirst beschikt over een uitgebreid en duidelijk assortiment van 36 producten met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte het perfecte product. Het assortiment bestaat uit 5 voedingslijnen; onderhoud (Original), sport & recreatie (Sport & Leisure), topsport (Energy), fokkerij (Breeding), specialiteiten (Specialties) en daarnaast supplementen (SpecialCare) en snoepjes (Treats).

EquiFirst heeft een eigen R&D afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van paardenvoer in relatie tot paardenwelzijn. Het Team van EquiFirst werkt hiervoor nauw samen met universiteiten en gespecialiseerde paardenklinieken. De producten worden grondig en langdurig getest door professionals voordat ze in de markt gezet worden.

Al meer dan 30 jaar zijn de mensen van EquiFirst actief in de paardensector. De basis voor ons succes wordt gevormd door het bieden van betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Een gedegen kwaliteitssysteem in combinatie met gepassioneerd personeel in onze eigen fabrieken garanderen deze hoge kwaliteitsstandaard.

Klik hier voor de website van Equifirst
Casco

Ongeveer twee decennia staat de naam CASCO voor innovatie, hoogwaardige kwaliteit en een toonaangevende aantal bedrijven in Europa. Met op dit moment meer dan 150 medewerkers, heeft de helm en goggle fabrikant CASCO-art techniek en productie-installaties in eigen hand. De Casco helmen GmbH werd opgericht in 1989, met de verhuizing naar het nieuwe gebouw in augustus 1995, verhuisde het hoofdkantoor van CASCO Baden-Württemberg naar Saksen. In januari 2006 werd een tweede fabriek in Satu Mare, Roemenië in werking gesteld. Veiligheid, functionaliteit, comfort en design worden gecombineerd in huize CASCO met perfectie. Om dit ook uit te drasgen werkt CASCO samen met vele toppers zoals 5-maal Olympisch kampioen Ole Einar Bjoerndalen, schansspringen wereldkampioen en Olympisch kampioen Lars Bystoel, professioneel springruiter Jos Lansink, dressuurruiters Patrick vd Meer, Valentina Truppa, Mathias Alexander Rath, Lotje Schoots en tweevoudig Olympische wielerkampioen Jens Fiedler.

Klik hier voor de website van Casco
KM Worldriding

Uit openbare testen op het NHB Deurne is vastgesteld dat de zadels een perfecte pasvorm hebben op de rug van het paard, dat ze de druk optimaal verdelen en het paard de meeste mogelijke bewegingsvrijheid geven. Deze testen zijn uitgevoerd in samenwerking met Carolien Munsters, zij is gepromoveerd in de sportfysiologie van het paard.

De zadels liggen breed op de ruggengraat en hebben zeer veel schoudervrijheid. Dit blijkt inmiddels ook uit jaren lange praktijkervaring. Veel paarden met (rug) problemen zie je opknappen onder een zadel van KM Worldriding. Hierdoor raden ook veel paardenfysiotherapeuten en chiropractors, o.a. Rodinde Hoogeraad, hun klanten aan om een KM Worldriding zadel te gebruiken.

Wij laten onze KM Worldriding zadels produceren in onze eigen fabriek in Engeland. Deze fabriek is aangesloten bij de Society of Master Saddlers. Deze vereniging bestaat al ruim 50 jaar en streeft er naar alleen de beste fabrieken toe te laten tot hun vereniging, ieder jaar opnieuw.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we ieder zadel naar wens aanpassen. KM Worldriding gaat mee met de moderne tij; het is mogelijk om uw zadel naar wens te personaliseren en hierbij is bijna alles mogelijk!

DE ZADELBOOM
De ruggenwervel van een paard loopt over het midden van de rug. De zadelboom van een zadel loopt eveneens over het midden van de paardenrug en kan daardoor de ruggenwervel blokkeren. Bij de zadels van KM Worldriding is dit niet het geval, doordat de zadelboom behoorlijk breder is dan de standaard zadelboom. Het resultaat hiervan is, dat er geen druk op de ruggenwervel ontstaat. Hierdoor kan de wervel vrijer bewegen en zal de kans op rugproblemen minimaliseren bij uw paard.

DE KUSSENS:
De breedte van de bijzondere KM Worldriding zadelboom, zorgt er ook voor dat de druk beter over de twee zadelkussens verdeeld wordt. De brede zadelboom steunt namelijk beter in het midden van beide kussens, in plaats van aan de binnenkant. Bij een normaal zadel zou de druk op de kussens zeer dicht bij de ruggenwervel liggen, maar bij de KM WORLDRIDING zadels ligt de druk juist verder van de ruggenwervel af. Hierdoor ontstaan er veel minder blokkades waardoor het paard vrijer en makkelijker kan bewegen.

TAKKEN:
Bij de KM Worldriding zadels zijn de takken die vanaf de zadelboom naar o.a. de zweetbladen lopen, flexibel. Het zadel kan de bewegingen van het paard dus volgen en zal mee veren. Het zadel stimuleert hierdoor de beweging inplaats van de beweging af te breken.

DE VULLING:
De vulling van de KM Worldriding zadels is Engels schapenwol, in Nederland wordt deze kwaliteit wol zeer zeldzaam gebruikt. Deze wol past zich volledig aan, aan de rug van het paard. Dit betekent wel dat een nieuw KM Worldriding zadel na 3 maanden eenmalig moet worden gecontroleerd en eventueel aangepast. Dit doordat de wol zich vormt en dan eventueel gecorrigeerd moet worden. Bij een kleine ingreep kan dit ter plaatse gebeuren. Daarna raden wij aan eenmaal per jaar de ligging van uw zadel te laten controleren.

De kussens van de KM Worldriding zadels zijn tevens op een speciale manier gevuld, waardoor de kussens niet rond, maar vlak zijn. Hierdoor worden de rugspieren gelijkmatig belast en ontstaat er nergens een drukpunt.

HET LEER:
Het leer dat gebruikt wordt voor de KM Worldriding zadels, is van een hoogstaande kwaliteit. De zadels worden gemaakt van Engels leer wat betekent dat het leer heel soepel en zacht is. Samen met de wol vormt het naar de rug van het paard. Hierdoor is het een optimale schokdemper.

DE RUITER:
Als ruiter is het belangrijk dat een zadel zo comfortabel mogelijk zit. Het zadel moet je ondersteunen maar niet beklemmen. Ook hier is aandacht aanbesteed bij de KM Worldriding zadels. Je kunt zelf bepalen of je een diepe of vlakkere zit wil. Ook zijn de kniewrongen er in veel verschillende soorten en maten. Zo zorgen wij ervoor dat het paard optimaal kan bewegen en de ruiter optimaal kan zitten!

Klik hier voor de website van KM Worldriding
La Valencio is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Abcoude, in Nederland.

Twee keer per jaar wordt er een collectie voor zowel ruiter als paard ontworpen. De collecties bestaan uit sportieve en betaalbare artikelen. Er wordt gewerkt met drie verschillende lijnen, de sportieve lijn, de klassieke lijn en de trendy lijn. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kan iedereen zijn style mixen en matchen. Uiteraard is de outfit van de ruiter te combineren met de outfit van het paard, zodat de combinatie spetterend voor de dag kan komen.


Klik hier voor de website van La Valencio

Hotel Prins-Hendrik

Hotel Prins Hendrik Amsterdam is een charmant 3-sterren hotel met 42 kamers. Het hotel heeft een gezellige bar en een ruim restaurant. Het uitgebreide ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam tegenover het historische Centraal Station.

Het Hotel Prins Hendrik wordt aanbevolen door diverse Nederlandse reisorganisaties. Het hotel is het hele jaar door 24 uur per dag geopend. De parkeergarage ligt op 200 meter van het hotel.


Klik hier voor de website van hotel Prins HendrikKlik hier voor de website van hotel Koopermoolen en hotel de Mallemoolen