sponsors  

Equifirst >>Dé voedingssupplementen voor paarden van Boehringer Ingelheim >>LA VALENCIO >>KM-Worldriding >>Casco >>Hotel Prins-Hendrik >>


laatste nieuws  
TE KOOP
14 Mei, 2019 - 19:25
4 jarige ruin, Governor x Reine B (Rubinstein), 1.75m, volledig gezond, net zadelmak.[foto">1[/foto">4..
lees meer >>
Patrick in opleiding voor Grand-Prix jury!
14 Mei, 2019 - 19:19
Na een strenge selectie procedure is Patrick toegelaten tot de opleiding als Grand-Prix jury. Een mo..
lees meer >>
Grace in bloedvorm richting NK!!
14 Mei, 2019 - 19:11
Grace heeft de laatste tijd de goede weg ingeslagen! In Houten werd al ruim 70% behaald en afgelopen..
lees meer >>
   
training / clinics
Training


Al vele jaren ben ik actief in het trainen en opleiden van paarden. Sinds 2008 doe ik dit volledig met ons eigen bedrijf Dutch International Horses.
Met veel plezier en inzet werk ik elke dag aan het hoogst haalbare doel. Door de jaren heen heb ik al tientallen paarden opgeleid en uitgebracht op Lichte Tour niveau, daarnaast heb ik inmiddels al 6 paarden succesvol Grand-Prix gestart. Uiteraard is het ook mogelijk om uw jonge talent bij mij onder te brengen voor IBOP of Pavo-Cup.
Uw paard wordt in een topsportklimaat getraind, hierdoor proberen we het hoogsthaalbare te bereiken. Daarnaast hoort in onze ogen bij een topsportklimaat ook dat de paarden lekker paard kunnen zijn door in de padock en als het weer het toe laat in de weide te lopen.
U heeft bij mij de garantie dat uw paard door mijzelf getraind wordt, aangezien wij geen stalruiters in dienst hebben. Wel is het hierdoor zo, dat wij een strenge selectie houden onder de paarden die hier in training komen te staan. Mijn motto is: beter 5 goed dan 10 half!


Lesgeven


Met veel plezier geef ik dagelijks een aantal leerlingen les van B tot Grand-Prix niveau. Zelf heb ik mijn internationaal instructeursdiploma gehaald op het Helicon College in Deurne in de Masterclassopleiding.
Ook proberen we met enige regelmaat leuke activiteiten te organiseren voor de lesklanten, zoals een proefgerichte clinic of een mentalcoachingcursus!
Zolang je fanatiek en serieus bent is iedereen van harte welkom om onder goede begeleiding verder te groeien, samen met je pony/paard. Een les kost €60,-
Clinics

Met veel plezier geef ik clinics om mijn kennis over te dragen. Voor de mogelijkheden en prijzen stuur een mail naar lotjeschoots@live.nl
Video's


Klik hier voor mooie opnames van: Portret van

Ruby GP kur Glock 2014


Klik hier voor de kur tijdens de finale van de Esperado Cup. Winnaar Z2 2013 Cocksdorp Texel


Wereldbeker kur op muziek Stuttgart 2013 Equitop Torricelli. 71,80%Grand-Prix Special Equitop Torricelli CDI Hickstead 2013
Kur op muziek Ruby CDI Hickstead 2013


Intermediaire 2 CHIO Aken 2012 Equitop Torricelli

Grand-Prix U25 CHIO Aken 2012 Equitop Torricelli

Future Test CHIO Rotterdam 2012 Equitop Torricelli


Kur op muziek NIC Assen 2012

Europees kampioen Young-Riders 2009NK Young-Riders kur op muziek 2007 Reine B


Rabobank talententeam 2011

Rabobank talententeam bijeenkomst 2011

Rabobank talenten opweg naar de senioren 2009


Opweg naar goud!

NK dressuur 2007 verslag

Oranje onderbroek?!


Rabobank talent van het jaar 2009


Rabobank talent van het jaar 2007

Mee op concours


WK Kentucky 2010

NK Young-Riders 2008 Reine B


Pavo-Cup 2010 Belle Lady Texel 84pnt.

Equitop Torricelli ZZ-Zwaar 2007.Op veel video's komt Diederik van Silfhout voor. In mijn jeugd hebben we een mooie tijd gehad, inmiddels werk ik volledig op mijn eigen stal samen met mijn vriend Patrick Berends. Ik vond de filmpjes een te mooie herrinnering aan de overwinningen om ze niet te plaatsen!